Adatvédelmi és jogi nyilatkozat – Régi

 

A www.elso1000nap.hu honlapot (a továbbiakban: Honlap) a Numil Kft. (Székhely: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84.; Cégjegyzékszám: 01-09-260563; Email cím: info@elso1000nap.hu) kezeli.

 

A Honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat a Numil Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közé. A Honlapon megjelenített Numil védjegyek és lógók, valamint az elérhető információk és egyéb anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak, az ezekhez fűződő jogok gyakorlása kizárólag a Numil Kft.-t illetik meg. A védjegyoltalom jogosultja a Numil Kft.

 

A Honlapon elérhető védjegyeket, lógókat, információkat a Numil Kft. kifejezett előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül harmadik személy a jelen honlap céljától eltérően semmilyen módon és jogcímen nem használhatja, nem másolhatja, nem terjesztheti, és nem teheti közzé. A Numil Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos ezen Honlaphoz bármilyen kapcsolást (linket) létrehozni. A jogellenes felhasználás a szerzői, a polgári, illetve a büntető jogszabályokban foglalt jogkövetkezményeket vonhatja maga után.

 

A Numil Kft. hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó az információkat eredeti formában, kizárólag saját használat céljára, számítógépre letöltse, ott rögzítse, illetve kinyomtassa. Ezen felhasználási engedély kizárólag a weboldalak egy eredeti példányának kezelését, illetve annak archiválását teszi lehetővé.

 

Amennyiben a Honlapon a Numil Kft.-tól függetlenül módosítás történik – amennyiben a törvény másként nem rendelkezik – a Numil Kft. semmilyen természetű garanciát nem vállal a felhasználó képernyőjén megjelenített weboldalak pontosságára, megbízhatóságára, vagy tartalmára vonatkozóan.

 

A Numil Kft. fenntartja a jogot a Honlapon megjelenített tartalmak módosítására, továbbá elérhetőségük megszüntetésére.

 

A Numil Kft. nem garantálja, illetve nem nyújt biztosítékot a Honlaphoz való hozzáférés folyamatosságára vagy hibamentességére.

 

A Honlap, illetve az ott megjelenő információk, dokumentációk hozzáféréséből, valamint azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a Honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért, veszteségért a felelősséget a Numil Kft. kizárja.

 

A Numil Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, vagy publikált anyagokért, melyekhez a Numil Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

 

Amennyiben a felhasználó írásos anyagot bocsát a Numil Kft. rendelkezésére, a felhasználó elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra-hozatalra, és elfogadja, hogy a Numil Kft. azt – minden felelősségvállalás nélkül – közzéteheti, tartalmát részben vagy egészben a szerzői minőség feltüntetésével felhasználhatja. A felhasználó ezzel azt is vállalja, hogy a rendelkezésre bocsátott dokumentum, tartalom nem sérti harmadik személy hozzá fűződő, szerzői, illetve egyéb jogait, és azokkal kapcsolatban nem kezdeményez a Numil Kft. ellen jogi eljárást, nem terjeszt elő semmilyen követelést, illetve igényérvényesítést, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a Numil Kft.-t.

 

A Numil Kft. egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

 

Felelősség kizárása

Folyamatosan ellenőrizzük, frissítjük a Honlapon megjelenő tartalmakat, és törekszünk arra, hogy azon mind technikailag, mind a tények szempontjából pontos, helytálló, aktuális információ legyen, erre azonban nem áll módunkban garanciát vállalni. Erre tekintettel kizárjuk felelősséget a Honlapon megjelenő információk, tanácsok, hiperhivatkozások, valamint azon információk tekintetében, amelyeket a Honlapot kiszolgáló szervereken kívül más szerverek tartalmaznak. Kizárjuk továbbá a felelősséget a Honlapon megjelenített információk, illetve a Honlapon található hiperhivatkozások által megjelenített információk bármilyen felhasználása által okozott károk tekintetében is.

 

A Honlapon külső linkek, úgynevezett hiperhivatkozások találhatók, azonban az ezek segítségével elérhető tartalmak pontosságáért, helytállóságáért, aktualitásáért, jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk, ezekre a jelen adatvédelmi tájékoztató hatálya nem terjed ki. Ezért, amikor elhagyod a Honlapot, kérjük, tájékozódj és olvasd el minden más honlap adatvédelmi nyilatkozatát, amely személyazonosítására alkalmas adatokat gyűjt!

 

Az Internet globális jellege miatt elfogadja, hogy a Honlap használata során a vonatkozó nemzeti jogszabályok rendelkezéseit is figyelembe véve jár el. Amennyiben a Honlap használatával összefüggő bármely tevékenység az Ön államának joga szerint nem megengedett, a használatért kizárólag Önt terheli a felelősség.

 

Egészségügyi felelősség kizárása

A Honlap tartalma, a blog oldalon elérhető cikkek tartalma, az elektronikus vagy postai úton küldött tájékoztatók nem helyettesítik az orvosi tanácsadást. A Numil Kft. elektronikus vagy postai hírleveleit nem szánják és nem is tekintendők orvosi tanácsnak diagnózisnak vagy kezelésnek. Az összes tartalom – a szöveg, grafika, képek és információk – kizárólag az általános tájékoztatás célját szolgálják. Soha ne hagyja figyelmen kívül a hivatalos orvosi tanácsot, illetve ne mulassza el kikérni azt csupán azért mert olvasott valamit ezen az oldalon vagy a Numil Kft. hírlevelében. Soha ne támaszkodjon az ezen a Honlapon vagy az e-mail hírlevélben/postai küldeményben található információkra ahelyett, hogy hivatalos orvosi tanácsot kérne. A blog oldalon vagy a Honlap egyéb felületén található tájékoztató cikkek, vélemények soha nem helyettesíti az orvos személyes felkeresését!

 

Egyéb rendelkezések

Fenntartjuk a jogot a jelen jogi nyilatkozat előzetes értesítés nélküli módosítására és megváltoztatására a jövőben. A jelen jogi nyilatkozatra és a webhely Ön általi használatára a Magyarország jogrendje vonatkozik.

 

Kapcsolatfelvétel

Kérjük, a Honlap üzemeltetésével kapcsolatos kérdéseidet, kapcsolatfelvételedet az alábbi címre küldd:

 

Numil Kft. – Marketing

1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84.

e-mail:info@elso1000nap.hu

Rendben

A weboldalunkon sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk neked. A részletes leíráshoz kattints ide!