Baba-mama expó adatvédelmi szabályzat

A NUMIL Hungary Tápszerkereskedelmi Kft. (1135 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84.; továbbiakban: Társaság) által szervezett, a 2017. évi BabaMama Expó ideje alatt (2017. november 17-19.) a Társaság, illetve a Társaság megbízásából harmadik személy által készített fényképfelvételek készítése és az érintett részére való megküldése érdekében szükségszerűen sor kerül személyes adatok kezelésére. A kezelt személyes adatok körét a Társaság a nyújtott szolgáltatás biztosításához szükséges mértékben az alábbiakra korlátozza: név, e-mail cím. A személyes adatok gyűjtése nem terjed ki un. különleges adatok gyűjtésére, kezelésére.

A személyes adatok gyűjtése és kezelése kizárólag az érintettek hozzájárulásával és beleegyezésével, önkéntes adatszolgáltatás útján valósul meg.

A személyes adat jogosultja bármikor megtagadhatja valamely személyes adatának átadását. A Társaság az önkéntesen megadott személyes adatokat a fényképfelvételek érintett részére való megküldés érdekében használja fel, az ehhez szükséges terjedelemben, a személyes adatokat harmadik személynek nem adja át. A személyes adatok feldolgozására adatfeldolgozót nem vesz igénybe az adatkezelő.

A személyes adatok továbbítására nem kerül sor.

A begyűjtött adatok az adatkezelő székhelyén kerülnek tárolásra. A begyűjtött személyes adatokat a Társaság a fényképfelvételek megküldéséig, a cél megvalósulásáig tárolja.

A személyes adat érintettje tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – törlését. Az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéseikre a Társaság alábbi elérhetőségein keresztül kaphat választ, illetve kérhet további tájékoztatást, vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

NUMIL Hungary Tápszerkereskedelmi Kft.

Postacím: 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84.

Telefonszám: +36 1 452 7770

Fax: +36 1 452 7500

E-mail: szakember@elso1000nap.hu

A Társaság az adatkezelés során az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény rendelkezéseinek betartásával, az adatvédelmi biztos vonatkozó állásfoglalásának figyelembevételével végzi tevékenységét.

Budapest, 2017. november 17.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-132726/2017.

 

Nézd meg a további cikkeket is

Rendben

A weboldalunkon sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk neked. A részletes leíráshoz kattints ide!