Az élet első 1000 napja fotózás – rekordkísérlet

Légy részese egy profi fotózásnak és képviseld Te az Első 1000 Nap egyikét! Hívjuk fel együtt a figyelmet a kisbabák életének ezen kritikus időszakára!

Első 1000 Nap rekordkísérlet

Jelenítsd meg Te az Első 1000 Nap egyik napját: várandós, vagy babás-mamás fotó készülhet rólad és gyermekedről profi fotós segítségével!

Idén harmadik alkalommal rendezzük meg az Első 1000 Nap fotózásos rekordkísérletét, melynek keretében szeretnénk ismét megjeleníteni a magyar anyukák és babák első 1000 napját. A tavalyi program rendkívüli sikerének köszönhetően több mint 731 fotó készült el. Idén célunk elérni az ezret! Kedvcsinálóként nézd meg a tavalyi aktivitás videóját.

Kutatások igazolják, hogy a fogantatástól számított első 1000 nap során történt táplálás óriási szerepet játszik abban, hogy gyermekeink egészséges felnőtté cseperedjenek. Ha a fogantatás napjától számított 1000 napon belül jársz, regisztrálj még ma, majd látogass el babáddal – legyen még pocakon belül vagy már kívül – november 17. és 19. között a budapesti Baba-Mama Expóra, keresd fel az Első 1000 Nap standját, és mosolyogj egy fotó erejéig! A kezdeményezés célja, hogy fotózás keretében, a képekből összeállított idővonallal közösen hívjuk fel a figyelmet ezen korai időszak helyes táplálásának kiemelten fontos, életre szóló szerepére.

Hogyan vehetsz részt a fotózáson?

  1.    Regisztrálj itt!
  2.    Gyere el standunkhoz, ha a fogantatástól számított első 1000 napon belül jársz.
  3.    Számold ki, hogy hányadik napot képviseled babáddal – legyen pocakon belül, vagy kívül!
  4.    Mosolyogjatok egy fotó erejéig! A profi fotós által készített képeket e-mailben elküldjük számotokra.
  5.  Kövesd Facebook oldalunkat. Pár napon belül az összes fotót feltöltjük, hogy megoszthassátok ismerőseitekkel. December elejére pedig egy timelapse videóban foglaljuk össze a fotózás eredményeit, hogy visszanézhessük a kedves emlékeket.

Érkezz minél hamarabb, hiszen az Első 1000 Nap fotófalára minden napon az adott napra elsőként befotózott baba-mama páros kerül fel!

Nézd meg a további cikkeket is

Rendben

A weboldalunkon sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk neked. A részletes leíráshoz kattints ide!