Főoldal /

PARTNEREINK

Magyar Primer Prevenciós Orvosi Egyesület
 
 
 
Az Egyesület célja - szigorúan tudományos alapon - a genetikai faktorok, a környezeti tényezők, az étrendi hatások és a mozgás betegségek kockázatára gyakorolt hatásainak kutatása, az ezekkel kapcsolatos információk ismertetése a szakmai és a laikus közönséggel. Az Egyesület feladatának tekinti az elsődleges megelőzés ügyének társadalmi képviseletét mind a döntéshozók, mind a laikus közönség felé. Az Egyesület küzd minden olyan félreértés, téves információ vagy üzleti érdekeken alapuló megtévesztés ellen, ami csak látszólag szolgálja a betegségek megelőzését.
 
 
 
 
Házi Gyermekorvosok Egyesülete
 
 
 
Magyar Védőnők Egyesülete
 
 
 
Szakmai érdekképviseleti, kutatási, oktatási, projekt-, konferencia-, fórumok szervezési, lap-  és kiadvány szerkesztési valamint kommunikációs tevékenységgel segíti a védőnők egészségmegőrző, betegségmegelőző, egészségnevelő, felvilágosító munkáját; elsősorban az anya-, gyermek-, ifjúság-, nő-, és családvédelem területén szakmai fejlődését, továbbképzését, az információ- és tapasztalatcserét új, hatékony módszerek kidolgozásával, kipróbálásával, elterjesztésével, közzétételével.
 
 
 
Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
 
 
 
 
 
Magyar Gyermek-gasztroenterológiai Társaság
 
 
 

Az Egyesület célja a magyar gyermekgasztroenterológia kutatási, gyógyítási, oktatási tevékenységének javítása, szervezése és a gyermekgasztroenterológia érdekeinek képviselete a megfelelő fórumokon. Feladata a gyermekgasztroenterológia hazai és külföldi eredményeinek ismertetése, az eredmények gyakorlati felhasználásának segítése, a magyar kutatási eredmények belföldön és külföldön történő minél szélesebb körű bemutatása.  Az Egyesület tevékenysége kiterjed a hazai közvélemény szakmailag megfelelő irányban történő formálására, az egészségnevelésre és egészségügyi ismeretterjesztésre, a tömegkommunikáció eszközeinek segítségével a gyors és szakszerű tájékoztatásra. 

 
 
 
Felelős Szülők Iskolája
 
 
 
Előadásokat, beszélgetéseket, workshopokat rendez, amelyekkel segíthetik az érdeklődő szülőket abban, hogy útjelzéseket találjanak a gyermeknevelés igen rögös útján. Szakmájukban elismert előadókat, hiteles embereket hívnak meg rendezvényeikre, akik egy-egy felvetést, kérdést, problémát megvilágítanak, bemutatnak az érdeklődőknek. Olyan témákban kérik ki tanácsaikat, amikről gyakran hallunk különböző fórumokon - de sokszor nem a megfelelő személytől : a korai gyermek-szülő kapcsolat, fejlődéslélektan, képesség fejlesztés, egészséges étkezés, egészség tudatosság, homeopátia, zenei nevelés mind fontos témává vált napjainkra.
 
 
 
Szülők Lapja
 
 
 
 
 
TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.
 
 
 
 
 
 
ROSSMANN Magyarország Kereskedelmi Kft.
 
 
 
 
dm Kft. 
 
 
 
Partnerek: